ENCARREGAT/DA SUPERMERCAT VALLÈS OCCIDENTAL I ORIENTAL

¿T’agradaria formar part d’un projecte en el que puguis participar en la gestió d’un negoci?

Doncs segueix llegint-nos, perquè a Bon Preu tindràs l’oportunitat d’acompanyar al gerent en la presa de decisions de la part comercial i humana de la teva botiga!

Si!! Si!! Ho has llegit bé. Tindràs un impacte directe en l’essència de la nostra empresa. Podràs triar si prefereixes especialitzar-te en les àrees de reposició, de frescos o caixes. Busquem talent arreu del Vallès Occidental i Vallès Oriental, sempre prioritzant l aproximitat al teu domicili,

Volem explicar-te PERQUÈ BON PREU SERÀ LA TEVA MILLOR ELECCIÓ!

·Ens mouen els valors: Ho portem al ADN! A Bon preu ens defineixen les persones, deixa’t emportar pel nostre tarannà i segur que trobes el teu lloc!
·Apostem pel talent: treballem perquè la nostra gent pugui desenvolupar-se internament i rebi la formació necessària per tal d’adaptar-se al 100% en el seu lloc de treball.
·Les persones són el primer: Estaràs rodejat d’equips que t’acompanyaran en tot el procés. El nostre principal objectiu és que els treballadors/ores es sentin com a casa i puguin transmetre-ho als nostres clients. Potenciem el bon ambient!
·El nostre entorn te molts reptes: cada dia aprendràs coses noves tant en l’àrea de negoci com amb el teu propi equip! El mon de la distribució alimentaria està ple de sorpreses.

Vols saber quina serà la teva MISSIÓ? T’ho expliquem!

·Dins l’àmbit comercial, garantir l’aplicació del model comercial a les seccions de frescos o de reposició (segons responsabilitat) i establir una correcta planificació i organització per tal de complir amb els objectius de pèrdua i venda de les respectives seccions.
·Dins l’àmbit de persones, assegurar un bon clima de treball promovent la motivació i cohesió, acompanyar i potenciar el desenvolupament professional i promoure accions formatives des d’un lideratge desenvolupador i participatiu.

A més, creiem important que sàpigues COM TRIUNFARÀS!

·Si estàs acostumat/da a gestionar persones, t’interessa l’atenció al client i tens iniciativa. Segur que encaixaràs amb nosaltres.
·Si tens ganes d’ajudar-nos a garantir la millor experiència de compra pels nostres clients a través del millor servei, preu i qualitat de producte, podrem marcar la diferència.

Si t’hem creat curiositat per saber com ho faràs, no ho dubtis:

INSCRIU-TE ARA, SEGUR QUE T’AGRADARÀ LA TEVA FEINA!

Más información

Aplicar para este trabajo
Compartir esta oferta